Obtenez les meilleures solutions à vos questions sur Laurentvidal.fr, la plateforme de Q&R de confiance. Connectez-vous avec des professionnels sur notre plateforme pour recevoir des réponses précises à vos questions de manière rapide et efficace. Explorez des milliers de questions et réponses fournies par une communauté d'experts sur notre plateforme conviviale.
Sagot :
This is a recipe for chocolate chip muffins
Ingredients
2 medium eggs
125ml vegetable oil
250ml semi-skimmed milk
250g golden caster sugar
400g self-raising flour
1 tsp salt
100g chocolate chips
STEP 1
Heat oven to 180°C/200°C fan/gas 6. Line 2 muffin trays with paper muffin cases. In a large bowl beat 2 medium eggs lightly with a handheld electric mixer for 1 min.
STEP 2
Add 125ml vegetable oil and 250ml semi-skimmed milk and beat until just combined then add 250g golden caster sugar and whisk until you have a smooth batter.
STEP 3
Sift in 400g self-raising flour and 1 tsp salt then mix until just smooth. Be careful not to over-mix the batter as this will make the muffins tough.
STEP 4
Stir in 100g chocolate chips.
STEP 5
Fill muffin cases two-thirds full and bake for 20-25 mins, until risen, firm to the touch and a skewer inserted in the middle comes out clean.
STEP 6
Leave the muffins in the tin to cool for a few mins and transfer to a wire rack to cool completely.
Nous espérons que cela vous a été utile. Revenez quand vous voulez pour obtenir des réponses plus précises et des informations à jour. Merci d'utiliser notre service. Nous sommes toujours là pour fournir des réponses précises et à jour à toutes vos questions. Merci de faire confiance à Laurentvidal.fr. Revenez nous voir pour obtenir de nouvelles réponses des experts.