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Sagot :
Réponse:
ingredients :
2 burger buns without seeds, homemade or not
2 slices of cheddar
2 chopped steaks Relish or sweet pickle
1 half an onion
Ketchup or tomato sauce
Mustard
200-250 g of fries or potatoes
preparation (or step of the recipe) :
Cut the buns in 2 and spread mustard on one side. Cook the 2 steaks on a grill. Preheat the oven to 180 ° C.
Place the steaks on the mustard. Then place a slice of cheddar on top. Spread the other side with ketchup
A teaspoon of relish on each slice of cheddar. Place the onions lightly returned to the pan. Close and bake for 5 minutes.
Serve this tasty cheeseburger with fries or potatoes.
( en francais ca donne :
ingredients :
2 pains de burger sans pépins maison ou non
2 tranches de cheddar
2 steaks hachés
Relish ou cornichon sucré (recette du relish sur mon blog)
1 demi-oignon en petits dés
Ketchup ou sauce tomate
Moutarde
200-250 g de frites ou potatoes )
preparation :
Couper en 2 les buns et tartiner de moutarde une face. Faire cuire les 2 steaks sur un grill. Préchauffer le four à 180°c.
Placer les steaks sur la moutarde. Puis disposer une tranche de cheddar sur le dessus. Tartiner l'autre face de ketchup
Une cuillère à café de relish sur chaque tranche de cheddar. Placer les oignons légèrement revenus à la poêle. Refermer et enfourner pendant 5 minutes.
Servir ce savoureux cheeseburger de frites ou de potatoes.
voila jespere tavoir aider
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